Kaka med digestive blockchoklad recept

Choklad Cheesecake .... mmmmm

Choklad Cheesecake .... mmmmm

Om du fyller formen med chokladsmeten sen utan att först lossat lite på kakan kan den komma att spricka sönder när kanten på formen skall tas bort (trist med fula kanter när det är dags för servering)
En Efteråttacheesecake. Och en förklaring

En Efteråttacheesecake. Och en förklaring

Ta fram kakan minst en halvtimme innan servering. Eller t o m förse mig med en matsked O´hoysås. Använd en vass kniv när ni portionerar ut denna kakan, för att mintkexen lättare ska skäras itu
Nainamobars

Nainamobars

Bred över det på understa lagret och ställ kakan i kylskåp en stund. Smält smöret med florsockret och vaniljsockret
Nanaimo Bars

Nanaimo Bars

Nanaimo bars är ett mellanting mellan kaka och konfekt, från början kommer receptet från en kvinna som bodde

Chokladrutor

Blanda chokladbitarna med matfettet och sirapen i en kastrull eller en skål som kan vara i micron. Skär kakan i 30 rutor. 100 g kex tex digestive. 200 g mörk blockchoklad

Chokladbiskvikaka utan ugn

Gör chokladglasyren genom att smälta ihop blockchokladen brutna i småbitar och smöret ( ev över vattenbad ) under omröring