Jag tyckte att det var lite, lite bismak från mjölmixen (jag använde Sempers finmix) så trots att de övriga inte kände av det så ska jag nästa gång prova att byta ut hälften avmjölet mot glutenfritt havremjöl (älskar havre)
· Smörj en stor sockerkaksform. · Tillsätt ett ägg i taget, vispa mellan varje ägg. En kaka som ser ut som en helt vanlig mjuk chokladkaka, men som när den skärs upp visar sig gömma en mycket smarrig fyllning av cream cheese, vanilj och kondenserad mjölk
Kakan kommer att sjunka ihop i mitten när den kallnar, däri fyller man den med härlig grädde av den sort man tål - "vanlig" vispgrädde, alt laktosfri eller helt mjölkfri vispgrädde
Jag har läst mycket om just mjöl gjort på teff (i Sverige har jag även sett det gå under namnet Jyttemjöl), som är mest känt för att användas till det etiopiska surdegstunnbrödet/pannkakan injera
Häll sedan ner äggen och jornötssmöret och låt matberedaren jobba ihop till en jämn deg. Finfördela havregrynen i en matberedare så att de blir ett grovt mjöl
Antingen gräddar du tre tårtbottnar och skär av och formar kakan så den får en rundad form upptill. Känn efter med en sticka i sockerkakan och när den är torr är kakan klar
Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken