Kaka av mjölk socker mjöl ägg recept

Prinsesstårta

Prinsesstårta

temperaturen något mot slutet av gräddningen, så att inte kakan blir för mörk. Tag ut kakan och låt den kallna
Banankaka utan gluten, mjölk och ägg

Banankaka utan gluten, mjölk och ägg

Jag tyckte att det var lite, lite bismak från mjölmixen (jag använde Sempers finmix) så trots att de övriga inte kände av det så ska jag nästa gång prova att byta ut hälften avmjölet mot glutenfritt havremjöl (älskar havre)
Mjuk chokladkaka med fyllning av cream cheese och kondenserad mjölk

Mjuk chokladkaka med fyllning av cream cheese och kondenserad mjölk

· Smörj en stor sockerkaksform. · Tillsätt ett ägg i taget, vispa mellan varje ägg. En kaka som ser ut som en helt vanlig mjuk chokladkaka, men som när den skärs upp visar sig gömma en mycket smarrig fyllning av cream cheese, vanilj och kondenserad mjölk
Chokladtårta helt utan mjöl och mjölk

Chokladtårta helt utan mjöl och mjölk

Kakan kommer att sjunka ihop i mitten när den kallnar, däri fyller man den med härlig grädde av den sort man tål - "vanlig" vispgrädde, alt laktosfri eller helt mjölkfri vispgrädde

Sockerkaka - utan mjölk & ägg

Denna sockerkaka är jag riktigt nöjd med. Känn efter med en sticka i sockerkakan och när den är torr är kakan klar

Barbietårta - utan mjölk & ägg

Antingen gräddar du tre tårtbottnar och skär av och formar kakan så den får en rundad form upptill. Känn efter med en sticka i sockerkakan och när den är torr är kakan klar
Rabarber kaka

Rabarber kaka

Med smak av kanel och vanilj. Sikta ner det i smeten och varva med smör och mjölk. Blanda nu mjöl, bakpulver och vaniljsocker
Gullans kaka i långpanna

Gullans kaka i långpanna

Tillsätt vaniljsockret i äggsmeten samt växlande mjöl och mjölk. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver
Tårta med vitt marsipanlock och blomster

Tårta med vitt marsipanlock och blomster

Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken
Påsktårta

Påsktårta

Låt gärna kakan stå ett par timmar innan den serveras i rumstemperatur. Mät upp mjölk, smör, apelsinsaft och sirap i en vid teflonpanna