Stek i stekpanna tills köttrullen fått fin färg runt om. Hej på er. Idag har det verkligen varit en dag, då vi farit runt för att hitta lite nya schyssta inredningsprylar till vårt hem
Stek i stekpanna tills köttrullen fått fin färg runt om. Till söndagsmiddag bjöds det på en riktig höjdare med fläskrulle fylld med rosmarin och citron samt en rosmaringlace och naggande goda potatisar samt en gudomlig dragonsås och ugnsstekta tomater
Hetta upp smör och olivolja i en stekpanna och bryn köttrullen runt om. Ännu en härlig dag till handlingarna, övervägande sol och två promenader blev det
Hetta upp smör och olivolja i en stekpanna och bryn köttrullen runt om. Sätt ugnen på 150 grader. Putsa köttet och skär ett snitt längs med som delar köttet på mitten utan att det skurits igenom helt (som en fjärilskotlett) eller skivor som läggs om lott
Fräs köttrullen så den får fin färg runt om och lägg sedan över den i en ugnsfast form, vispa ur stekpannan med vatten och häll det i formen tillsammans med vin och katrinplommonen
Rulla ihop köttet åt samma riktning som du skar upp det och bind ihop köttrullen med bomullsgarn. Skär lammsteken med en vass kniv till en tjock platta
Parkera dig framför köksbordet och bygg en rejäl köttrulle. Söndagsmiddag tarvar långkok som sköter sig själv medan man själv sitter på balkongen i solen och dricker kaffe