Stek köttettills du har fått en gyllenbrun yta, vänd och stek färdigt nästa sida. Schnitzel är en rätt som består av en mörad bit kött, som paneras och friteras eller steks
(Ja, ja, jag vet att det egentligen ska vara kalvschnitzel både i saltimbocca och Cordon bleu, men det finns många skäl som talar emot – priset på kalvkötttill exempel)
Lägg tillbakaköttet i pannan och koka ett par minuter. I mina öron låter det som en blandning av en skiva stekt kött från Milano och gremolata, det vitlökshack man strör över Osso Buco milanese
Kött. Äppeldrycken som blir över passar bra att dricka till denna rätt. Kött. * 1 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond). * 700 g skinkschnitzel
Torka av köttet med hushållspapper. Stek champinjonbitarna i 2 tsk matfett tills de får fin färg. Salta och peppra köttet och stek det ca 3 minuter per sida. 2 st skinkschnitzel
Servera som tillbehörtill som vi gjorde Skinkschnitzel eller en bit kött/kyckling. Funka klockrent och Vincent åt som bara den, fast han hade potatis till sin skinkschnitzel
Lägg en klick fyllning på ena halvan av köttskivan och lägg sedan över den andra halvan. Här är det Håkan som står bakom receptet, de söta aprikoserna står sig bra till ostens sälta och senapen ger fyllningen ett extra kick