Blanda honungen med chili och kryddor och gnid in köttet med kryddblandningen. Plåten med rotfrukterna kan gärna vara inne i ugnen samtidigt som köttet
Gnid in kryddorna i köttet med händerna. ½ dl honung. Lägg på köttet och grilla till en knaprig yta. Häll honung, olja, ingefära, salt och peppar över revbenen
Låt fettet vara kvar på köttet. Honung, färsk ingefära, rotfrukter och rosmarin trollar fram fantastisk smak på den helstekta och benfria fläskkotlettbiten, man kan också använda fläskfilé, men då måste man korta ner koktiden och jag tycker att det blir mera smak på skyn med helstekt fläskkotlett utan ben
Strö över oregano och ringla honungen över alltsammans. 4 msk flytande honung. Stek i ugn ytterligare 25-35 minuter eller tills dess att köttet är färdigt
En rätt jag verkligen kan rekommendera, kombinationen av sötman i honungen och syran i citronen tillsammans med myntan var en verklig höjdare och köttet var inte heller illa