Resultatet blir mat som bevarat alla smaker, samtidigt som köttet blir så mört så det fallersönder. På det sättet kokas maten riktigt långsamt och även det magraste kött blir riktigt mört och saftigt
Köttet är klart när det fallersönder om man petar med en gaffel. Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Pilla sedan sönderköttet. Mikael uttryckte att detta var minsann det godaste kött han någonsin ätit och jag kan faktsikt bara hålla med, så himla mört och saftigt
Jag gillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästan fallersönder, men det är helt och hållet en smaksak och beror också mycket på vilket kött man använder så ni får testa er fram
Bryn köttet på hög värme så att det får en fin brun färg runtom,salta och peppra. Dom blev fantastiskt möra, föll sönder av bara ett litet lätt tryck med gaffeln
Stick en massa hål i köttet med tex. Blanda samman sockret med kryddorna och massera in i köttet. över köttet med gladpack och lägg köttet i en stekgryta med lock eller en