Nyårsbakelser – körsbär, vanilj & kaffeglass Värm upp den avsilade körsbärssaften du mätt upp. Jag upptäckte den hårda vägen att det är otroligt svårt att få ett bra resultat med jämna kanter om du låter marängen svalna för mycketKatinkas Kitchen
Oaxen Tabberas september 2009 Mynta & körsbärsflamberade plommon, savaräng indränkt med Oaxen körsbärssaft, mjölkchokladmousse & nötsocker the foodie sthlm
Brolio 2007. Imorgon är en annan dag..Smaken följer upp med samma frukt i överflöd, syrorna får kämpa på bra för att vinet inte ska kännas allt för övertungt Svenssonsmakaren
Körsbärssaft – ljuvligt en varm sommardag! Min första sats smaksatte jag med vanilj vilket ger en jättefin smak. Om du har mycket körsbär att använda dig av går det bra att dubbla satsen Alla Goda Ting
Dansk bärkompott Blanda rött vin, körsbärssaft och saften från bären i en kastrull. Blanda potatismjölet med de matskedar av blandningen som ställts åt sidan Matklubben.nu
Koka egen saftKörsbärssaft. Jag fryser in mycket men lite saft, sylt eller marmelad vill jag gärna koka med en gång Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…