Själv var jag väldigt sugen på att göra körsbärsmarmelad, så det blev det också. Det finns fortfarande massor av körsbär i mina svärföräldrars trädgård och jag som älskar körsbär kunde inte låta bli att plocka lite till
Lovade att återkomma med recept på min saft- och syltningsfestival när jag var hemma i Västergötland och här kommer nu en fantastisk god marmelad jag gjorde
Vi hade även kyckling, köttbullar, revben, crostini med vitlöksost och cambozola vitlök, färskpotatissallad med halloumi, briefyllda krustader med körsbärsmarmelad, samt olika frukter
Tillsätt körsbärsmarmeladen och vispa ihop. I fyllningen använde jag körsbärsmarmelad med svarta körsbär (från St Dalfour, 284 g) och den innehåller inget tillsatt socker. 250-300 g osötad körsbärsmarmelad. 250-300 g osötad körsbärsmarmelad
1 dl körsbärsmarmelad. 1 dl körsbärsmarmelad. Åhh till helgen ska det bli riktigt fint väder, så idag tänkte jag tipsa om goda rätter på och utanför grillen
Stäng av maskinen och tillsätt vanilj, salt samt den mindre mängden körsbärsmarmelad. Marängsmörkräm med körsbär120 g äggvita165 g fint strösocker300 g riktigt rumsvarmt smör1 krm vaniljpulver eller 1 tsk vaniljessens1 nypa saltca 1-1½ dl körsbärsmarmeladLägg äggvitor och strösocker i en skål (gärna den till maskinen om du gör krämen i en maskin)