Annat man kan blanda med är rödbetor, kålrabbi, persiljerot och t ex äpplen. För mej som ätit efter LCHF-tänket en längre tid, så är lite mer kolhydrater inget problem, så länge jag motionerar och håller mej i gång
Middag - 220 g ugnsbakad lax, med ugnsbakad, klyftad kålrabbi (helt galet gott) och en romsås på kvarg. 1582 kcal, 76 g kolhydrater, 168 g protein och 65 g fett. 76 g kolhydrater
Konjaksnudlar, nästintill fria från kolhydrater. 1/2 mindre rättika (jag använde en svart rättika som är i storleken av en kålrabbi, vit inuti). 1 morot 1/2 mindre rättika (jag använde en svart rättika som är i storleken av en kålrabbi, vit inuti)
Ni som äter kolhydrater kan använda er av detta mindre feta recept. Den här gången blev det gröna bönor (3,2 g/100g) och skärbönor men det är lika gott med blomkål (2,1 g/100g) och boccoli (2,7g/100g) eller varför inte kålrabbi (4,4 g/100g)
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!