Ringla över sirapen och ställ åt sidan medan ni blandar färsen. 3 msk sirap. Sätt ugnen på 175 grader. Strimla kålen och smält matfettet i en stor stekpanna eller stekgryta
11 msk ljus sirap. 11 st gul lök 500 g spetskål eller vitkål 3 msk smör 500 g lammfärs 1 st lagerblad 1 msk timjan finhackad salt svartpeppar 1 msk ljus sirap 2 msk kalvfond 2 dl vispgrädde Till servering rårörda lingon potatis nykokt snabbsyrade grönsakerSkala löken och finhacka. 1Ringla över sirap och stek ytterligare någon minut
4 Vitkål 1 kg vitkål 2 msk olja 2 msk sirap 1 tsk salt 2 krm svartpeppar Färs 1 gul lök 500 g blandfärs 1 ägg 2 msk japansk soja 1 dl vispgrädde 1 msk konc kalvfond 1 msk sirap 1/2 tsk salt 2 krm peppar Till servering rårörda lingon Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen