Bred över färsen och täck med resten av kålen. Täck kålpuddingenmed ugnsfolie i slutet om det behövs. Bryn den strimlade kålen mjuk i smör, på medelvärme i en stor stekgryta
Smakaavmed gelé/lingonsylt, salt och peppar. Börja med purjolökssalladen. Smakerna är fantastiska och fänkålen ger rätten en djupare smak, lite sötlakrits om man verkligen letar
Bred över färsen och täck med resten av kålen. Täck kålpuddingenmed ugnsfolie i slutet om det behövs. Bryn den strimlade kålen mjuk i smör, på medelvärme i en stor stekgryta
Kokt potatis, rivna morötter, vegansk "kålpudding" på spisen och till det rårörda lingon. Hyfsat snabblagad mat med genvägar som inte gör avkall på kvalitet
Sila & slå på grädde låt koka ihop & smakaavmed salt & peppar. Krydda den med salt & kryddpeppar. Fyll en ugnsfast form med färsen & lägg resterande kål uppe på
Kålpuddingmed korngryn. Kålpudding är husmanskost när den är som allra bäst. I vår variant blandar vi ner kokta korngryn i färsen som sedan smaksättsmed både kryddpeppar och kryddnejlika för att ge den där ”trygga” smakenav husman
Täck med resten av kålen. Jag brukar äta den som den är med lingonsylt, men om man vill kan man servera kokt potatis och någon sås till, så att den blir mer lik "vanlig" kålpudding