0,5 dl ströbröd. 1/2 röd chili. 1/2 msk curry. Blanda 1/2 dl matlagningsgrädde och ströbrödet i en bunke, låt svälla ca 5 min. Fräs chili och curry i 1 msk smör i en kastrull. 0,5 dl ströbröd. 1/2 röd chili. 1/2 msk curry
Salta och peppra klyftorna och vänd i ströbrödet. Tillsätt curry och fräs ytterligare någon minut. Salta och peppra och vänd ner i den varma jordnötssåsen
Om ni gillar kycklingspett i jordnötssås på ert lokala thaiställe så lär ni gilla den här. Jag gillar ju inte curry (Santa Marias gulcurry på burk alltså, inte riktiga grejer) så jag tweakade den ganska mycket som jag ville ha den
Blanda kokos och curry och häll sedan ut det på ett bakplåtspapper. 1 tsk curry. Receptet för jordnötssåsen är till ca 6 portioner. 3 tsk rödcurrypasta. 1 tsk curry. 3 tsk rödcurrypasta
Jordnötssås. Men inte fan blev de röda. Hetta upp olja och curry i en kastrull och fräs några minuter. Servera kycklingbollarna tillsammans med jordnötssåsen och riset