• Jordgubbsorbet, 500 ml. • Jordgubbsorbet, 500 ml • Vaniljglass, 500 ml • Chokladglass, 500 ml • Blåbärsglass, 500 ml • Jordgubbsglass KRAV, 500 ml • Mocca/Espressoglass, 500 ml
Gör sedan jordgubbsorbeten. 200 g färskost100 g mascarpone1/3 dl mjölk2 äggvitor¾ dl strösocker3 dl vispgrädde2 gelatinblad5 dl vatten4½ dl strösocker500 g jordgubbarfärska bär1
Gör sedan jordgubbsorbeten. Valborg, och välkomnande av våren. Visst är det härligt. Som matnörd vädrar man ny luft, snart, jättesnart finns det massor av underbara primörer att hitta, gårdsbutikerna i trakten öppnar upp och man är i mathimlen
Använde samma sockerlag som jag hade till den fluffiga jordgubbsorbeten. Att göra citronsorbet istället för en gräddglass känns som en bra kompromiss om man vill tänka lite på hälsan