Den här bakelsen var ett experiment då jag tidigare hade testat och göra jordgubbs sorbet med basilika som blev riktig gott så då var jag bara tvungen och göra bakelse oxå
Botten. Klä en fyrkantig form, cirka 15 x 15 cm, med bakplåtspapper• Smält chokladen och blanda ner krossade cornflakes• Bred ut massan i formen • Ställ kallt
Idag är det inte någon vanlig dag, för dag är det Lindas födelsedag. -) Ja så då blev man visst ett helt år äldre, nu för tiden får man tänka efter hur gammal man blir
Vispa upp grädde och vänd sedan ner jordgubbsgelen. Helt plötsligt blev det högsommar. Visst är det konstigt ändå att somrarna man minns från när man var barn alltid innehöll bra väder
Fraisier betyder jordgubbsplanta eller här kanske ungefär jordgubbig och är Frankrikes svar på gräddtårta med jordgubbar, fast på fransk manér har den mer finess och raffinemang
Den här kakan gjorde jag till min studentfest och det var många som bad mig lägga upp receptet här. Jag gjorde fyrdubbel sats och gjöt kakan i en träram med måtten 34x40cm