Jag valde att göra dena cheesecaken med vanilj, jordgubb och hallon smak, men det går självklart super att experimentera med andra smaker så som blåbär, lime, passionsfrukt eller mango
Jag hade redan från början bestämt mig för att göra cheesecake i glas, receptet var hittat och allt jag behövde var kesella med smaken jordgubb och lime
Katja Kristoferson 300 gram kesella , jordgubb & lime. 1. Vispa grädden och blanda den med kesellan. 2. Smula sönder digestivekexen och fördela dem jämnt i 4 portionsformar
Kasta på syrligt jordgubbströssel, och sen. Dessa mjuka och söta cake pops med en sommarfräsch dust av lime blir mitt bidrag till Månadens sötsak - friskt
JORDGUBB OCH LIMECHEESECAKE. Lime, jordgubbar, digistivekex och en krämig philadelfiaost. Vispa sedan i osten, vaniljsocker, pressa i en lime och riv ner skalen
Skiva jordgubbarna och täck den stelnade fyllningen med skivorna. Fördela gelatinglasyren över skivorna och ställ in cheesecaken i kylskåp tills glasyren stelnat helt