Idag har det tillverkats Jelloshots här hemma. 3 gelatinblad. Låt gelatinbladen svälla i vatten (minst 5 minuter). Krama ur gelatinbladen från vatten, lägg tillbaks i skålen utan vatten och kör i micron 5-10 sekunder
Ta bärkastrullen från värmen och rör ner kokosolja och urkramade gelatinblad. 10 gelatinblad eller 5 tsk gelatinpulver. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter
Lägg gelatinbladen i blöt och lägg sedan i de mjuka bladen, urkramade, i saften. ) En kul dekoration och extra färgklick är de små jello-kuberna gjorda av röda vinbär
Häll smeten i en Jello Ring och ställ den i kylen.   Ananasfromage i Jello Ringen  3 ägg 4,5 msk socker 1 mellanstor burk krossad ananas 8 gelatinblad 3 dl vispgrädde  Vispa ägg och socker pösigt. 8 gelatinblad