Ramen en japansknudelsoppa med kinesiskt ursprung. Man kan toppa nudelsoppan med precis vad man vill, vanligast i Japan är dock griskött, vårlök, kokt ägg och groddar
För er som vill försvinna en stund in i japanska smaker och värma er med en härlig nudelsoppa eller njuta av riktigt mört kött i en ångkokt vetebulle borde besöka Ramen-Ya med en gång
I början på förra veckan hade vi min lillasyster med man på besök och bjöd på Pho, nudelsoppa. Sen kokte vi rundkornigt ris, blandade i risvinäger och socker, stekte ägg and voilá
Särskilt japansk och koreansk mat. Strö det exempelvis över din bibimbap eller nudelsoppa. Följ mig på bloglovin’ om du vill se hur det går med min veganmånad och om du vill spara inlägg och recept
Japansk soja. En nudelsoppa av och på det du har hemma helt enkelt. Under januari är det Julia, som huserar (och briljerar) på Tuvessonskan, som är värd så det är i hennes inlägg du ska lämna ditt bidrag - som under januari går under temat billig vardagsmat