Japansk soja. Det har blivit mycket smör och grädde i maten på sista tiden så jag tyckte att det kunde vara gott med något fräscht och lätt som kontrast
Den här rätten kräver lite tid och pyssel, men det är spännande att laga japanskmat. Fisken bara smälter i munnen och alla smaklökar får jobba med maträttens gudomliga smaker
Vi stod för råvaror och dryck, han för pinnar, rullematta och framför allt kunskapen. Att det var Håkan som skulle skiva tonfisk och lax var ganska självklart,
japanskmat,. Sushi, sveriges kanske populäraste snabbmat i modern tid. Här kan du använda allt från lax, tonfisk, svärdfisk till kungsräkor, avocado osv
japanskmat,. Sushi, sveriges kanske populäraste snabbmat i modern tid. Här kan du använda allt från lax, tonfisk, svärdfisk till kungsräkor, avocado osv
Srirachamajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd srirachasås) Wasabimajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd wasabi) Svarta sesamfrön (dessa är också goda att rosta lite innan) Gurka med sesamolja och soja (ta ur kärnorna ur gurkan, skiva upp i lagom stora bitar och låt marinera i olja och soya på köksbänken i någon timme eller två) Edamamebönor (bönorna uttagna ur skidan) Japansk soya, wasabi och sesamolja vid sidan av Gör så här
Så jag beslöt mig för att dra ihop lite brudar och lite asiatiskt käk innan vi drog vidare för schlager I köket hade jag fått till mycket god asiatiskt mat, som fick mycket beröm från gästerna
Därför har jag teamat upp med dem för att i två enkla och goda recept visa hur man kan få fram riktigt med smak ur dem och enkelt laga god och välbekant mat med dem
japanskmat,. Sushi, sveriges kanske populäraste snabbmat i modern tid. Här kan du använda allt från lax, tonfisk, svärdfisk till kungsräkor, avocado osv
Det berättas om en japanske fiskare som hade en stor tarmcancer, och där kirurgen skar ut en jättelik tumör, -som visade sig inte vara cancer utan innehålla en stor rundmask
några droppar japansk soya. Så över till en rapport från en aktiv helg i Mårtenssons kök, vi tog tag i förändringar här hemma som länge legat på "att-göra-listan" och börjat på en så kallad make over av matrum och vardagsrum
Och då jag generellt sett är helt besatt i japanskmat och smakerna därifrån så var det ett roligt tillfälle att få nörda ner sig lite djupare i det hela