Jan hedh recept

4 Spara

Jan Hedhs vörtbröd

200 g svagdricka, 100 g fint rågmjöl, 80 g jäst, 100 g fint rågmjöl, 140 g svagdricka, 260 g brun sirap, 200 g flytande, vört
26 Spara

Classic Banoffee Pie

skal, 11-12 digestivekex, 75 g smält smör, 1 burk sötad kondenserad mjölk, 2-3 bananer, 3 dl grädde, 1 dl hackade hasselnötter
25 Spara

Bretzelberoende

10 g jäst, 125 g vatten, 180 g vetemjöl special, 10 g jäst, 150 g rumsvarm mjölk, 375 g vetemjöl special, 5 g honung
18 Spara

Finskt rågbröd med surdeg

dag 1:, 250 g vatten, 125 g rågsurdeg, aktiv, 400 g rågmjöl, finmalt, dag 2:, 30 g jäst, 180 g vatten, 500 g filmjölk, 675 g rågmjöl, finmalt