Lägg på din tomatsås och de ingredienser du har valt. Denna slänger du ihop lika lätt till en lunch eller som att hämta hem ”helgpizzan” -eller bara som lite gott snax till flera om man slicar upp den
Egentligen hade jag ambitionen att göra en surdegspizza men inte tiden, så det fick bli min vanliga pizzadeg signerad Gennaro Contaldo (han som lärt Jamie Oliver allt om italiensk mat, ni vet)
Om du ska göra pizza på en gång delar du upp degen i lagom många delar, men om du vill vänta lite kan du linda in den i plastfolioe och stoppa den i kylen eller frysa in den till någon annan gång
JamieOliverspizzadeg. Tillpizzan serverade vi även en god och enkel pizzasallad som går fort att göra, men gör den gärna någon timme/dag innan så den får dra ordentligt
Sverige mästerkock, Vad blir det för mat och Jamie Oliver. Godaste tomatsåsentillpizza. Tomatsås och oregano uppepå… De kan bara inte bli en bättre onsdag
Vit fisk med Jamie Oliver krydda. Pasta med tomatsås och grönsaker. Om man skulle få rösta så skulle jag rösta bort denna tidsändring som sker två gånger om året, den ställer mer till det än vad den gör nytta enligt mig