Färsktonfisk tillagades med inspiration från JamieOliver, receptet hittade vi i hans kokbok "Jamie's Matrevolution" där man hittar en hel del enkla och snabba vägar till god mat, både till vardags och till fest
Provade JamieOlivers grundrecept på risotto (från han första bok, tror jag, "den nakna kocken"). Om du vill äta risotto bara som den är till middag eller förrätt skulle jag dock rekommendera att ta i lite mindre selleri samt tillsätta lite mer smaker som färska örter, knaperstekt bacon osv
JamieOlivers tomat- och brödsallad serverad med grillad vit tonfisk. Recept som är signerade av mästerkocken JamieOliver känns trygga att ta sig an, det brukar liksom aldrig kunna gå fel där
Receptet kommer från boken Jamies matrevolution av JamieOliver. Kärna ur oliverna genom att trycka till dem hårt med handflatan tills de spricker och ta ut kärnorna
Jag har tittat igenom många recept på vitello tonnato, på svenska, engelska och italienska och väljer till slut att publicera gamle husguden JamieOlivers version, fast jag har ökat på mängden (och lämnat en del kommentarer med idéer till ändringar)