Andra tillagningen, denna gången åts såsen till spareribs, lika god då som på midsommarafton. ) Så därför har vi haft ett recept som vi velat prova liggandes ganska länge nu, i receptet behövs nämligen JackDaniels whisky och den kan inte ersättas av sorter som t
På så sätt kan du använda skyn till sås, annars dunstar skyn bort. Ugn. 125 grader. Ta ut rostbiffen i god tid så att den inte är kylskåpskall vid tillagningen
Servera American style med potatismos eller Mac n Cheese, brunsås, lingonsylt och inlagda bönor. 2 msk BBQ sås (om du kan få tag på JackDaniels BBQ Sauce är den perfekt)
½ dl JackDaniels whisky. Ja ni som följer oss på andra sociala medier som det så tjusigt heter, Instagram och Facebook, vet redan att det låg en härligt vårgrön ärtsallad sidan om entrecoten och i såsskålen hällde vi whiskysås
Smaka av såsen med salt och peppar, häll den över kycklingfiléerna och strö på riven ost. Whiskykyckling 2 port + matlåda3 kycklingfiléer½ dl kinesisk soja½ dl Jack Daniel's whiskey3 dl grädde2 msk rosépeppar, krossadnågra stänk worshestershiresåsriven smakrik ost, efter eget tycke och smaksalt och pepparLägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Häll soja, whiskey, grädde, rosépeppar och worshestershiresåsen i en gryta och låt det koka samman ca 5 minuter
Vän av ordning ser att jag har i JackDaniels och säger att vingarna är smaksatta med bourbon. Jag ville ha chipotle i adobosås till denna rätten men det blev chili i adobosås som jag använde då jag inte hittade chipotle i butiken
Vi kvalifierade oss som första Svenska lag två gånger i rad till JackDaniels World BBQ Mästerskapet vilket är en av den största äran som finns i BBQ världen
Hittade en flaska JackDaniels sauce i affären och den tror jag mig ha hört om tidigare, så klart blev jag nyfiken på att prova fastän den inte ligger inom ramen för LCHF