Den här varianten serverade jag med en klick fet yoghurt och italienskaskorpor (cantonucci). Knåda ihop till en deg och rulla till två eller tre rullar beroende på hur stora skorpor du vill ha
1. smula jästen och lös den med vattnet. blanda i övriga inredienser utom saltet. arbeta först för hand med en stor slev tills den blir riktigt smidig och släppt degbunkens kanter
Men idag blir det Italienska cantuccin och Margaretaskorpor, det är Svenska cantuccini… hihi. Och så kör vi den Svenska varianten av skorporMargaretaskorpor smakar ljuvligt, det är ett problem man kan inte sluta att äta
Ta ut plåten och skär längderna i skorpor – strö gärna lite kanel över dem också. Sänk under tiden värmen till 175 grader och rosta sedan skorporna i ugnen i ca 20 minuter till
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Jag har letat efter ett recept på dessa skorpor, men inte hittat något som jag gillar