Blanda ströbröd och vatten i en bunke. Tillsätt färs, salt och peppar. Arbeta ihop färsen. Blanda därefter ner lök, vitlök, ägg, persilja, salvia, citronskal och ost
Felix färdig pastasås italienska ostar á 400 g (1 förp. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Hacka löken och strimla baconet, ta några tag med kniven över svampen också
Jag håller på att lära mig mig flera olika pastarätter tack vare min italienska kokbok The Silver Spoon , som jag hela tiden skriver om märker jag… Men iaf, jag kan även rekommendera Barillas fullkornspasta Integrale, den är lite mer fiber i så jag tycker den är godare än vanlig vit pasta
Bara goda, italienska smaker. Fänkål kan verkligen smaka väldigt olika. Rå är den pigg och fräsch med massor av lakritssmak, men jag föredrar den helt tillagad
Byt ut pastan mot glutenfri pasta på råris eller bovete (finns från det italienska märket Biori) eller mot quinoa så får du en riktigt antiinflammatorisk måltid
Det är en väldigt vanlig ingrediens i många italienska maträtter. Vanligt är att man har det som grund i till exempel pastasåser tillsammans med lök, selleri och morötter
Köttfärssås med smaker från Medelhavet Köttfärssås finns i mängder av varianter, alla har nog sitt eget favoritrecept för att laga till den här Italienska färsrätten