Italienska kycklingbröst recept

Mannerströms italienska kycklingbröst

Mannerströms italienska kycklingbröst

Mannerströms italienskakycklingbröst, 4 pers8 skivor marinerad tvådelad kycklingfilé4 skivor parmaskinka8 tjocka skivor parmesanost (ca 200 g)Färsk basilika (hel & hackad)1 dl soltorkade tomater i olja (hackade)2 schalottenlökar (finhackade)2 vitlöksklyftor (finhackade)1 stor citron (delad i 4 tjocka skivor)1 burk krossade tomater1 dl vitt vinS&PkycklingfondGör så här
Kyckling med soltorkade tomater, pesto och mozzarella

Kyckling med soltorkade tomater, pesto och mozzarella

En härlig rätt fylld med goda italienska smaker. Stek kycklingbrösten hela så att de får en fin yta. Dela kycklingbrösten med ett snitt mitt på så att de öppnar sig som ett pitabröd
Ett riktigt gott vin kräver sin kycklingrätt

Ett riktigt gott vin kräver sin kycklingrätt

Jag har annars helt snöat in på italienska och spanska rödviner. Korianderfrö var en perfekt krydda till kycklingbröst, lätt citrussmakande med en härlig varm orientalisk baston
New York: Middag på ‘Inoteca

New York: Middag på ‘Inoteca

Vi började med tre bruschetta, och vi visste inte om det skulle bli för mycket, men detta var ett italienskt ställe med italienska storlekar på portionerna – inte amerikanska

Bank Holiday

Varför har många italienska restauranger, utanför Italien, så ful och billig inredning. Huvudrätten blev kycklingbröst som fyllts med spenat, mozzarellaost och torkade tomater i gräddsås
Kycklingsaltimbocca

Kycklingsaltimbocca

Jag har fortfarande inte varit i italien men ju mer jag lagar ur den italienska kokboken, desto mer vill jag åka dit på en mat och vin resa
Italienska kycklingbröst

Italienska kycklingbröst

Detta recept har jag helt glömt av att lägga upp på bloggen. Det är ett jätte gott recept på kycklingfilé med parmaskinka och parmesanost som jag hittade på Guld Fågelns hemsida
Sommarmat: recepten

Sommarmat: recepten

Semifreddo betyder halvfrusen på italienska och kan enklast förklaras som en mjuk och len glass med mousse-konsistens
6-1

6-1

-)Före matchen hann jag också träffa Annika på lunch på den italienska restaurangen Zizzi på the Strand
Kyckling & Salsiccia i ugn

Kyckling & Salsiccia i ugn

Min älskade vän Italienskan på Villa Ottilia skrev på Facebook en dag att hon hade gjort kyckling och salsiccia i ugnen

Utekväll i mina gamla "hoods"

Efter en drink fortsatte vi till en italienska restaurang i närheten som heter Grappolo Ristorante & Bar som jag hittade på webbsidan toptable (var annars
Kväll i Angel

Kväll i Angel

Vi åt på den italienska restaurangen Cafe La Divinia. Till huvudrätt valde jag fyllda kycklingbröst med smör och vitvinssås

Italienska kycklingrulader

4 kycklingbröstfiléer à ca 125 g. Lägg kycklingfiléerna mellan 2 lager plastfolie och banka ut dem tills de blivit 1/2 cm tjocka

Italienska kycklingrulader med pestopasta

1 Klyv kycklingbrösten på höjden och banka dem tunna. 500 g kycklingbröstfilé. Fördela ost och kött, rulla samman och vira en skinkskiva runt

Wienerköket avsnitt 3

Kejsarinnan Maria Theresa har således fått ge namn åt en rätt bestående av kycklingbröst som sauterats i smör, serverat med skivor av oxtunga, ris och kycklingkött, det hela täckt med gräddsås - ett underbart sätt att bli ihågkommen