En härlig rätt fylld med goda italienska smaker. Stek kycklingbrösten hela så att de får en fin yta. Dela kycklingbrösten med ett snitt mitt på så att de öppnar sig som ett pitabröd
Jag har annars helt snöat in på italienska och spanska rödviner. Korianderfrö var en perfekt krydda till kycklingbröst, lätt citrussmakande med en härlig varm orientalisk baston
Vi började med tre bruschetta, och vi visste inte om det skulle bli för mycket, men detta var ett italienskt ställe med italienska storlekar på portionerna – inte amerikanska
Varför har många italienska restauranger, utanför Italien, så ful och billig inredning. Huvudrätten blev kycklingbröst som fyllts med spenat, mozzarellaost och torkade tomater i gräddsås
Detta recept har jag helt glömt av att lägga upp på bloggen. Det är ett jätte gott recept på kycklingfilé med parmaskinka och parmesanost som jag hittade på Guld Fågelns hemsida
Efter en drink fortsatte vi till en italienska restaurang i närheten som heter Grappolo Ristorante & Bar som jag hittade på webbsidan toptable (var annars
Kejsarinnan Maria Theresa har således fått ge namn åt en rätt bestående av kycklingbröst som sauterats i smör, serverat med skivor av oxtunga, ris och kycklingkött, det hela täckt med gräddsås - ett underbart sätt att bli ihågkommen