Jag gör en italienskomelettpizza. Gör man flera kan man steka några bottnar och sedan lägga på fyllningen och köra i ugnen, som en pizza, men bara några minuter tills osten smält
Italienskt,. Fyllning. Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza med svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Maken och jag avnjöt den till VM-finalen i fotboll, och även om jag är måttligt intresserad av fotboll, så är jag ju Italienfreak, och var tvungen att se hur de italienska gossarna skötte sig
Bakat, Italienskt, Middagsrätter, Vardagsrätter Tagged. Fyllning. Pizza kom jag att tänka på, då jag alltid har velat testa Leila Lindholms pizzarecept från hennes bok One more slice
Allra överst en blandning av parmesanost och prästost - italienskt och svenskt när det är som bäst. God fyllning på "pizza" - lite ratataouille över det
Italienskfyllning. Överst min pizza, underst min brors pizza. Här kommer receptet på en grundpizza deg, tomatsås och en fyllning som jag lagade igår ur hälsokokboken, självklart kan strunta i den fyllningen vi hade och ha på vad man själv vill (alla recepten är för 4 pers). Lägg på tomatsås och valfri fyllning och grädda i ugnen i ca 10-15 min
italiensk salladskrydda. pizzakrydda. Fyllning. italiensk salladskrydda. Spritsa moset på plankan, halvera en tomat och lägg i gropen, lite pizzakrydda på den
Den enda charkprodukt som jag hittills hittat som inte innehåller varken socker eller nitrit (ej heller några andra tillsatser, bara kött och salt) är äkta italiensk prosciutto