Hacka mandeln grovt och strö den och pinjenötterna över kakan. Servera vaniljgrädden till äppelkakan. Grädda kakan i mitten av ugnen i cirka 40 minuter
Placera ett smörpapper ovanpå potatiskakan och ställ en tung form eller annat ugnståligt tungt material ovanpå för att potatiskakan ska ligga under press när den gräddas
Italiensk maräng kan du använda till kakor, pajer och även till tårtor. Den är lite stabilare än vanlig maräng och föredras i smet med frukt och bär då den inte skär sig lika lätt
En äppelkaka som går att äta som sockerkaka eller som efterrätt med en klick vispad grädde. Blanda mjöl, bikarbonat, salt och kanel och sikta det genom en sil ner i en separat skål för att få kakan riktigt luftig
Fyll smeten i formen och grädda kakan, i cirka 25-30 minuter. Sätt ugnen på 175 grader. Tvätta citronen (eller apelsinen) noga, torka och riv av skalet försiktigt