Tryck till fyllningen och rulla ihop fläskfilén. 600 g fläskfilé. Sätt ugnen på 175 grader. Snitta filén längs med (men inte helt igenom) och banka ut den med en köttklubba
Fylldfläskfilé. Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilé med gratinerad potatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn
I går fyllde pappan i huset år. Jag svängde ihop denna goda fläskfilégrytan. Fläskfilén (Scan tror jag) var INTE lika bra som den jag hade sist från Dalsjöfors dock
Skagenröra, kall sås och fyllda ägghalvor blir pyssel för midsommaraftonens förmiddag. I kväll ska jag grava laxen och på torsdag ska jag tillaga fläskfilén som ska serveras kall
Håkan ställde tomatburkar på bordet för bestick- och brödförvaring, Anki fyllde vaserna med olikfärgad pasta och eftersom vinflaskan inte var tom än så letades en rustik ljusstake fram i gömmorna
Det har blivit ovanligt många grillningar sedan dess i år för oss, gädda, porchetta (en italiensk söndagsstek fylld med godsaker), älgbog, korv, köttfärsbiffar och fläskkarrré
Ett Italienskt vin som du också lyckligtvis kan njuta av om du köper det på systembolaget. Efter lite brainstorming i affären kom vi fram till att fläskfilén som Håkan köpt med hem från jobbet nog skulle göra sej fint att lägga en kantarellfyllning i
Buffén vi bjöd på hade Italienskt tema så naturligtvis fanns det Mozzarella caprese med. Ja, jag vet inte var jag ska börja egentligen men jag upptäckte att jag inte lagt upp receptet på den fantastiskt goda marinerade fläskfilén som jag bjöd på när Mollie fyllde år så den får bli först ut
Första kvällen när vi kom fram rätt sent beställdes hämtpizza som åts i sällskap med alla goda italienska charkuterier och fin olivolja som vår halvitalienska kollega valt ut
Tryck till fyllningen och rulla ihop fläskfilén. Ingredienser (4 portioner)600 g fläskfilé8 soltorkade tomater i olja½ dl färsk basilika100 g skivad parmaskinka125 g mozzarellaost1 msk olivolja1 tsk salt1 krm nymald svartpepparTillagning. 600 g fläskfilé
Fördela det ovanpå fläskfilén. Vik ihop fläskfilén så att den ser hel ut. Får inte hela fläskfilén plats på stekjärnet så dela den på mitten och tryck in fyllningen lite
Italiensk potatiskaka2,5 paket bacon5 st bakpotatisar, stora 1 msk maizena 200 gram parmesanost 2 msk basilika, färsk, finstrimlad 0,5 msk persilja0,5 msk dragon1 tsk timjan salt och pepparGör så här. )Fläskfilén förstekte vi i stekpanna, fyllde med lite vitlök och stoppade sedan in i ugnen (150 grader) tills temperaturen på köttet var 60 grader