På bordet fanns också ugnsbakad lax med marinerade räkor (recept kommer), potatissallad (höftvarianten, så den har jag inget recept på), en italiensk vegopaj (recept kommer), ugnsbakade tomater, marinerade oliver (kika in här), en grön sås och en innehållsrik blandad sallad
Väntar ni på recension och bilder från mitt restaurangbesök i torsdags med Olivia då vi åt italienskt på nyöppnade Taverna Gusto eller från mitt och Leif besök på tapas-restaurangerna Pinchos
Till middag blev det marinerad fläskytterfilé och till det en riktigt god sallad. Mangosallad För 4-6 personer italiensk salladsmix (70 g) machésallad (70 g) 2 mango 10-15 körsbärstomater ½ gurka 150 g fetaost cashewnötter olja balsamvinäger (vit) flingsalt Gör så här. 4-6 personer italiensk salladsmix
Italiensk salladskrydda, peppar, en knivsudd curry. Det var jättetrevligt, men kameran kom inte fram så där jättemånga gånger under kvällen som bjöd på helgrillad fläskytterfilé med olika tillbehör, goda skratt och en del sång och musik
Idag bytte jag ut fläskfilén mot fläskytterfilén och jag vet inte om det är jag som är ett stek proffs men det blev så himla mört och gott, verkligen saftigare och godare än fläskfilé, var samtliga överrens om