Ta gärna bort formarna innan du dekorerar och servera utan dem. Variera den â€vanliga†mörk-choklad-ischokladen med denna vita med en frisk smak av lime
Igår rörde jag ihop julens första ischoklad, men absolut inte sista. De små daimbitara i chokladen sjunker ju till botten när chokladen smält så fiska upp dom först och fördela i ischokladformarna och fördela sen den smälta chokladen över
Hacka chokladen fint och smält tillsammans med kokosfettet över ett vattenbad. Rör i lakritsgranulat. Fyll en liten kanna för att lättare fylla små aluminiumformar och låt chokladen stelna
Gillar man inte kokossmaken kan man välja en kokosolja utan smaka och doft. Ischoklad är väl det julgodiset som blir allra godast genom att göra det nyttigt
Bryt eller hacka chokladen i mindre bitar och lägg ner i den varma kokosoljan och låt smälta. När jag var liten gjorde man ischoklad med blockchoklad och härdat kokosfett i de där silvirga paketen