Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Torsk, broccoli och vitvinssås. Kvällens middag blev torskfiléer med broccoli och vitvinssås. Jag köper ofta frysta torskblock som jag tar fram ur frysen på kvällen och låter blocket tina i kylskåpet över natten
Servera torsken med brynt smör & den härliga rotsellerin och goda grönsaker. 300 gram torskrygg. Lägg bitarna i en ugnsform, mal över vitpeppar och ställ i ugnen tills fisken har en innertemperatur på ca 50 grader, ca 15-20 min. 300 gram torskrygg
Fisk stod det på matsedeln i vårt kök igår och framtaget från frysen var torsk, mer än så fanns det inte planerat så det fick bli en kylskåpsinvertering när det var dags för frun i köket att laga mat
En fantastisk torskrygg med smarriga tillbehör. Skär torsken i lagom bitar. 400-500 gram torskrygg,. Kör i ugnen tills innertemperaturen är cirka 50 grader. 400-500 gram torskrygg,
Idag blev det torskrygg med skirat smör, fisken är topp panerad med mjöl, ägg och riven parmesan, stekt i smör och satt i ugnen i 150 grader i ca 10 minuter, innertemperaturen ska vara ca 52 grader
Torsk med spenat och tomater i syrlig kaprisgräddsås – gör så här. torskfilé, färsk, gärna ryggfilé. Tillaga mitt i ugnen ca 12 min, tills fisken är genomkokt, ca 60° innertemperatur. 4 personer Ingredienser 600 g torskfilé, färsk, gärna ryggfilé 3 dl basmatiris 1 lök, gul 1 stor påse bladspenat, (250 g) 400 g körsbärstomater, gärna romantica 3/4 dl kapris 2 dl vispgrädde 1 fiskbuljongtärning 1 msk vitvinsvinäger smör salt svartpeppar, nymald
Tillaga i mitten av ugnen ca 10 min tills fisken har en innertemperatur på 45-50°. 600 g torskfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 dl panko ½ dl hackad färsk dill Arla® Smör&rapsolja spray Krossad potatis
En bit torskrygg per person. Salta och peppra fisken, smörj en form med olivolja, lägg några lagerblad i bottnen, lägg fisken därpå, droppa olivolja över fisken och sätt in den i ugnen på 150 grader, klar när innertemperaturen är 45-50 grader
150 g vit fiskfilé, t ex torsk. (innertemperatur 57 grader). 150 g vit fiskfilé, t ex torsk. Solo fortfarande eftersom mannen spenderar helgen i Dublin