Gräddkokta rotfrukter. Skala och skär rotfrukterna i bitar. Blanda rotfrukter, lök, feferoni, grädde, salt och peppar och häll i en smord ugnsfast form
Rotfrukterna. Inlagda dillgrönsaker. Rotfrukterna. Inlagda dillgrönsaker. Högreven. Baka köttet i ugn med öl och fond i 80 graders värme över natten, eller i 10 timmar
Skala rotfrukterna och skär dem i jämnstora tärningar. Ha i löken och rotfrukterna och låt dem steka på medelvärme i ca 10 - 15 minuter. Låt grytan puttra, under lock, på svag värme i ca 30 - 40 minuter, eller tills rotfrukterna är mjuka
Stekt ägg och inlagda rödbetor är obligatoriska tillbehör. Du hittar också svamp och lite blandade rotfrukter i pytten, som ger lite höst-/vilt-/svenskt-feeling till det hela
Bryn kycklingen i smöret och tomatpurén, (gärna direkt i en gjutjärnsgryta), tillsätt rotfrukterna. Den här middagen kändes lite som en snabbvariant på Söndagsstek med sås
Mumsigt o lite höstigt med viltsmak, vinbärsgelé o rostade rotfrukter. Hej vänner. Ett litet middagstips på min viltkyckling i ugnsform som blev väldigt uppskattad igår när jag lagade den
I denna fantastisk goda marockanska rotfruktsgryta, med bland annat morötter och kålrot, fick jag användning för de saltinlagda citronerna som jag skrev om i gårdagens inlägg
Tillsätt vatten, rotfrukterna, timjan,. a 10 minuter, eller till dess att rotfrukterna är lagom mjuka. Advent är här och första ljuset brinner i staken och om några veckor knackar julen på dörren
Jag äter fortfarande kolhydrater, även om jag försöker att hålla mig till nyttiga sådana i form av glutenfritt fullkornsmjöl, rotfrukter och massor med vanlig frukt
Jag serverade pytten med stekt ägg, en skvätt barbecuesås och lite inlagda rödbetor. Den här rätten är perfekt att göra om du har rotfrukter som börjar se lite hängiga ut