Om det blirsockerlag över, spara och smaksätt glass med den eller dränk in tårtbottnar med den. Häll upp i plastburk och fyll på lag så att päronen täcks
Inkoktapäron. Vispa äggulorna, häll på den varma sockerlagen. Lyft upp päronhalvorna som ska vara till moussen och red av resten med majsstärkelse utrört ilite vatten till en kompott
Inkokta äpplen isockerlag. Jag kokade inpäronisockerlag och så gott det har jag väl inteätit sedan barndomen så då när päronen var slut här hemma gjorde jag det
Inkokta äpplen isockerlag. Jag kokade inpäronisockerlag och så gott det har jag väl inteätit sedan barndomen så då när päronen var slut här hemma gjorde jag det
Jag gillarinkoktapäron, men i år hade jag helt glömt bort denna enkla och god dessert. Välj relativt fasta päron, annars finnsrisken att det blirpäronmosistället