Inkokt makrill recept

Inkokt makrill med ättika

Inkokt makrill med ättika

1 kg makrill. Rensa fisken och ta bort huvud och fenor. Skölj. Skär den i 3 cm tjocka skivor. Koka upp lagen och lägg i fiskbitarna och låt sakta koka i 10 minuter
Inkokt makrill med dillsås

Inkokt makrill med dillsås

Det var egentligen flera månader sedan jag kom att tänka på inkoktmakrill. Inkokt lax är vanligt förekommande, men jag inbillar mig att inkoktmakrill inte är lika välkänt
Inkokt makrill med dillsås

Inkokt makrill med dillsås

Servera såsen till makrillen med kokt potatis, citronklyfta, sallad och tomat. 2 st makrillfilé. 2 st makrillfilé 4 dl vatten 2 tsk salt 0
Inkokt makrill med dillsås

Inkokt makrill med dillsås

Servera såsen till makrillen med kokt potatis, citronklyfta, sallad och tomat. 2 st makrillfilé. 2 st makrillfilé 4 dl vatten 2 tsk salt 0
Inkokt makrill med dillsås

Inkokt makrill med dillsås

Servera såsen till makrillen med kokt potatis, citronklyfta, sallad och tomat. 2 st makrillfilé. Skölj fiskfiléerna och dela dem i tre bitar
Inkokt makrill med ättika

Inkokt makrill med ättika

1 kg makrill. 1 kg makrill Lag 1 l vatten 2 msk ättikssprit 12%-ig 3 msk socker 1 msk salt 2 lagerblad 5 vitpepparkorn 10 kryddpepparkorn 3 kvistar dill
Inkokt makrill med senapskräm

Inkokt makrill med senapskräm

Servera makrillen med senapskräm. Vi kan i alla fall njuta av garnmakrillen som är som allra finast nu
Inkokt makrill med kall sås

Inkokt makrill med kall sås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram makrillfilé 5 dl vatten 5 st vitpepparkorn 2 msk dill 0,5 msk ättika , (12%) 0,8 msk salt 2 dl gräddfil 2 msk persilja , finhackad 2 msk dill , finhackad 0,8 msk salt 1 odefinierad peppar 1 kg potatis 250 gram grönsaksblandning Köp receptet Näringsvärde Kcal
Inkokt makrill med senapskräm

Inkokt makrill med senapskräm

Så här gör du Ta ur makrillen och skölj den noga. Koka upp ingredienserna till lagen och lägg i makrillbitarna
Inkokt Makrill

Inkokt Makrill

Skär makrillen i bitar ca 4 cm lägg i en kastrull och fyll med vatten så det täcker fisken salta, lägg i kryddpepparn och dillen Koka fisken ca 5 min Låt kallna i spadet 1 hel makrill. 1 hel makrill 5-7 kryddpepparkorn ca 2 lit vatten 2 tsk salt 1 knippe dill
Inkokt sommarmakrill med dillcrème

Inkokt sommarmakrill med dillcrème

1 kg makrill. Rensa och skölj fisken, och skär bort huvud och fenor. Skär i 5 cm tjocka bitar. Koka upp vattnet med salt, klyftad lök, lagerblad, dill, kryddpeppar och ättiksprit