En äkta Indisk lammcurry som smakar helt fantastiskt. Lammcurry- Gör såhär. 6-8 portioner Lammcurry. 1 kg grytkött, lamm eller nöt (jag hade högrev). 6-8 portioner Lammcurry. 1 kg grytkött, lamm eller nöt (jag hade högrev)
Detta är ett experiment signerat herr Mårtensson, ett experiment som han lagat till med både lammbog och, som i lördags, griskinder och båda tyckte vi att dom smakade lika gott
Det som är så bra med denna curryn är att man börjar med att göra själva basen, såsen, och sedan kan man välja om man vill ha grönsaker, kyckling, nötkött eller lamm i den
Sedan kan man tillsätta vad man vill egentligen, fisk, kyckling, lamm, nöt, fläsk. Jag har en favoritkokbok och det är "Under valnötsträdet" av Anna och Fanny Bergenström
Putsa lammet och gnid in i salt & peppar. Servera med lammracks, ris, naanbröd, jordnötter och banan. 12 st lammracks. Lägg sedan i en ugnssäker form, baka i ugnen tills lammet nått 58 grader. 12 st lammracks