Nåja, med en indiskt matlagningskurs i ryggen serverar jag (i mitt tycke) indisk mat av betydligt högre kvalitet än samtliga restauranger jag provat mig igenom i Malmö
Skölj och halvera auberginen. Lägg auberginen med snitt ytan nedåt i en ungsfast form. Rosta auberginen i ca 30 minuter. Tillsätt auberginen and koka i 10-15 minuter under omrörning. 1 stor aubergine
Matvete passar bra till, men vill du köra på lite mer indiskt - välj naanbröd eller ris. Speciellt så gillade jag en ytterst smakfull fiskgryta med aubergine
Därefter baby aubergines från Hyderabad med kokos och curryblad. Det vimlar alltid av en massa nya restauranger i Soho, och en av de senaste mest intressanta tillskotten är Kricket Soho som min väninna Felicity introducerade för mig
Men som sagt, mina smaklökar kräver att regelbundet få uppleva exploderande och fireworking smaker så vad passar då inte bättre än Indiskt när man ska ha vegetariskt
Du kanske gillarPaleo, LCHF och Clean eating – skillnader och likheterBovetepannkakor med vegetarisk skagenröraVegetarisk korma med glutenfritt naanbrödNötig rotfruktspajMinipizzor på aubergine 4 portioner
Ät såsen till stekta potatisklyftor - lite känsla av indiskt. squash och aubergine. Mitt alldeles egna recept på min alldeles egna ljuvligt goda kycklinggryta
Ät mindre tomater, paprika, morötter, betor, aubergine, lök, vitlök, rädisor och spenat. Att vad vi äter är viktigt för vår hälsa brukar jag återkomma till och här är ännu en aspekt på det
Skiva en aubergine i tunna skivor, det går lättare om man först delar den mitt på, på hälften. Stek under tiden auberginen i en stekpanna med teflon, använd ev