Jag har jobbat till två men sedan var jag hemma hela kvällen och kunde göra en god indiskgryta. Stek desss i olja och salta och peppra, hacka lök och vitlök och lägg i grytan
Om det är svårt, tillsätt lite av tomaten för att blöta upp det lite. Att laga indisk mat är faktiskt inte speciellt krångligt, det gäller bara att få tag på rätt kryddor
1krossade tomater. 1varmt vatten, ca 50 graderIndiskgryta1. Tillsätt samtliga ingredienser till grytan, smaksätt med salt och låt koka under lock tills potatisen är mjuk, ungefär 20 minuter. Chapati - ojäst indiskt bröd1
Blanda ihop tomatmixen och lökmixen i en kastrull och låt det koka up, ha i kryddorna. Servera med ris, naanbröd och raitaJag brukar göra enklast möjliga raita som är supergod till het Indisk mat
Skär tomaterna grovt. En härlig indiskgryta med mycket smak. Tål maskindisk Olika stora hål […]. Lägg bönorna och grönsakerna i grytan och låt koka i fem minuter
Surfat runt och tittat på ett gäng recept och det indiska bidraget blev såhär. Visade sig att sambon inte var så förtjust i p-nackor men gillade ändå smaken på grytan
1krossade tomater. 1varmt vatten, ca 50 graderIndiskgryta1. Tillsätt samtliga ingredienser till grytan, smaksätt med salt och låt koka under lock tills potatisen är mjuk, ungefär 20 minuter. Chapati - ojäst indiskt bröd1