När det är finfördelat, tillsätt resten av tomaterna och mixa till en slät sås. Att laga indisk mat är faktiskt inte speciellt krångligt, det gäller bara att få tag på rätt kryddor
Starkt paprikapulverFräs kokta potatisklyftor snabbt i olivolja på hög värme tills de får lite färg. Jag har funderat en del på de där färdiga burkarna med indiskasåser ett tag men aldrig provat förrän idag
Ta bort kanelstången och kardemummakärnorna och stavmixa sedan såsen slät. Jag älskar indisk mat, även om jag aldrig varit i Indien, så jag var tvungen att testa detta recept på indisk kyckling från lesscarbs
Det som är så bra med denna curryn är att man börjar med att göra själva basen, såsen, och sedan kan man välja om man vill ha grönsaker, kyckling, nötkött eller lamm i den
Det blir till en god krämig marinad, nästan som en liten sås. ikväll var vi sugna på lite indiska toner och man fixar lätt till den indiska touchen genom att blanda kryddorna i lite creme fraiché eller yoghurt
Starkt paprikapulver. Det fick bli en burk med färdig indisksås som utgångspunkt. Jag valde en sås, eller grytbas kanske det snarare är, som heter korma
Som sagt jag var så sugen på indiskt på Trettondagen så det fick bli en favorit. Ett tips, anpassa styrkan med sambal oelek beroende på hur stark maten ska vara