Här om dagen var hon med på Nyhetsmorgon och lagade Indiskkorma med halloumi och kikärter, Det både lät och såg så gott ut att jag genast köpte hem alla ingredienser för att själv laga till den
Denna gjorde jag förra veckan och den var tok god. =) 4 personer 1 kg kycklinglårfilé1 röd chili1 röd lök2 klyftor vitlök2 msk finhackad ingefära1 msk Garam Masala1 tsk malen koriander2 tsk gurkmeja4 msk tomatpuré2 dl matyoghurt1 burk kokosmjölkmatolja1
Jag har märkt att indisk, vegetarisk mat ofta blir väldigt bra. Ett vegetariskt recept som jag provade nyligen var vegetarisk korma med glutenfrit naanbröd och det blev verkligen jättegott
Vi serverade en kryddig chicken korma, en fräsch raita och ett sött peshwari naanbröd. På långfredagen skippade vi påskmaten och bjöd på indiskt istället
Indisk mat är så gott. Här har jag gjort korma som blir väldigt god i en vegetarisk variant. När det kommer till vegetariskt passar indisk kryddning väldigt bra
4 1 dl mjölk (gärna 1,5 %) 1/2 dl ströbröd 1 gurka salt och peppar 1/2 ask färsk dill (à 20 g) 1 tsk spiskummin 4 port ris eller annat gryn ca 500 g nötfärs 1 ägg 1/2 tsk salt 2 krm peppar 490 g grytbas indiskkorma 2 dl vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10