svartpeppar. Ta upp kasslern och låt svalna något. Skär kasslern i ca 1/2 cm tjocka skivor. Lägg i kasslern och låt sjuda under lock, ca 10 minuter. Lägg 2–3 skivor kassler på varje platta. Smaka av med peppar och koka i 3 minuter. 400 g kassler
Ta upp kasslern och låt svalna något. Skär kasslern i ca 1/2 cm tjocka skivor. Lägg i kasslern och låt sjuda under lock, ca 10 minuter. Lägg 2–3 skivor kassler på varje platta. Smaka av med peppar och koka i 3 minuter
Krydda med salt, peppar och lite paprikapulver. 600 g Kassler. 1 nypa Svartpeppar. Sätt ugnen på 225°. Putsa köttet och skär bort den hinna som finns längs med filén
Jag hade en bit rökt kassler i kylen och två mozarellaost som snart skulle gå ut. 2 dl vatten (37 grader) 1/4 pkt jäst (12,5 gram) 5 - 6 dl durumvete ½ dl rapsolja Salt & svartpeppar GÖR SÅHÄR. 1 burk Mutti tomatkross ½ dl rapsolja ½ dl vatten  2 tsk Oregano Salt & peppar GÖR SÅHÄR. Tomatsås 200 gram strimlad kassler 1 burk champinjoner 2 mozarella en liten kant prästost (riven) Oregano Inbakade osthörn. 200 gram strimlad kassler