Nyp ihop kanterna och pensla med uppvispat ägg. Skiva kasslern. Rör ihop 150 g vitlöksost, 2 dl crème fraiche, 2 msk persilja och vitlök och bred mellan skivorna. Koka upp 2 dl crème fraiche med grädde, resten av osten och persilja. 800 g kassler. 250 g vitlöksost
Rör vitlöksost, crème fraiche, persilja och pressad vitlök till en sås och skiva kasslern. Ställ kasslerskivornamed sås emellan på smördegsbottnen så kasslern ser hel ut
Nyp ihop kanterna och pensla med uppvispat ägg. Skiva kasslern. Rör ihop 150 g vitlöksost, 2 dl crème fraiche, 2 msk persilja och vitlök och bred mellan skivorna. Koka upp 2 dl crème fraiche med grädde, resten av osten och persilja. 800 g kassler. 250 g vitlöksost
Här är iallafall ett recept på Kassler som vanligtvis inte brukar serveras så ofta hemma hos oss men jag hittade detta recept i någon blogg kommer tyvärr inte ihåg vilken men jag var tvungen att testa ialllafall och vi tyckte det var jätte gott