På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Hursomhelst så provade jag ett nytt recept till förrätt på nyårsafton och tack och lov så föll det väl ut
Dessa går att äta antingen som huvudrätt eller som tillbehör till t ex kött. Har ni inte bestämt vad ni ska äta till varmrätt på nyårs, kommer här några tips
Huvudrätten bestod av vitlöksspäckad oxfile med grönpepparsås o potatisgratäng. god meny. Aptitretarna bestod av Chivetse och en parmalindad mozzarella
Idag bjuder jag på ett enkelt recept på en huvudrätt till nyår. Denna rätten är perfekt till nyår, då de mesta sköter sig själv eller går att förbereda
I år blev den en, som många gånger förut, Italiensk middag på nyår med lamm som huvudrätt. Sedan följer en första huvudrätt, kallad primo, som ofta består av pasta eller risotto
Huvudrätten bestod av dubbelmarinerad quornfilé, ljuvligt gott var det. Bäst jag redovisar vår nyårsmeny för er så jag inte glömmer bort den, det gjorde jag ju nämligen senast
En perfekt huvudrätt på nyårsmenyn, efter en pilgrimmsmussla och hummerpasta. Vilt är knappast något som numera är sällsynt på nyårsmenyn, men likväl ett trevligt alternativ till en helstekt oxfilé
Till huvudrätt föreslår jag då en Moules mariniere som verkligen är en social rätt. Meny trerätters till Nyår – Löjrom, musslor och chokladpannacotta, om jag fick välja, skulle se vara en härlig blandning av det godaste tänkbara