huvudrätt,. kött, sparris, svamp och tryffelsmör. En fin bit kött är just det. För att den inte ska försvinna så är det viktigt att du inte är för generös med pepparkvarnen på kött och svamp
Till huvudrätt blev det slätvar som jag aldrig ätit, eller sett på menyn, tidigare. Eftersom restaurangen är en fiskrestaurang så var det väldigt skralt med köttalternativ (ett par rätter med stek för de som inte tål fisk typ
Rätten serveras kall så på sommaren är det ofta en huvudrätt och på vintern en förrätt. Kombinationen av kött och fisk kan tyckas märklig men funkar väldigt bra
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Då passade det ju utmärkt att testa att göra en vitkålsgratäng till köttet som jag stekte och passade även också på att använda upp bearnaisesåsen som blev över från lördagens middag
Skär köttet i strimlor. Stek köttet hastigt i en stekpanna. 500-600 g strimlat kött, ex-vis lövbit, lövbiff eller oxfilé. 500-600 g strimlat kött, ex-vis lövbit, lövbiff eller oxfilé