Jag har fått flera frågor i sommar på hur man kan baka bröd på/i grillen. Vi använde våra bakstenar som först värmdes i ugnen eftersom det tar lite tid för dem att bli varma
Enormt praktiskt då du kan bygga på med fler lager beroende på hur många som ska äta. Fungerade bra attvärma i micron efteråt, men är givetvis godast när den kommer direkt ur ugnen
Du bestämmer hur mycket chilisting soppan ska ha. Medan tomat och paprika rostas i ugnenförbereder du mackorna så att det bara återstår att steka dem när soppan är mixad och klar
Anneli hade gjort allra finaste bordsplaceringarna av melittafilter och vattenfärg (här kan du se hur du gör likadana), förrätten var en smaskig påskvulkan och till huvudrätt blev det "Black&White"
D) I det här inlägget ska jag försökaförklarahur man kan gå till väga. Hur går jag tillväga. Ställ undan burken, gärna på en lite varmare plats, till exempel i ett skåp ovanför kylen
Låt degen sedan stå och jäsa ute i rumstemperatur, gärna på ett lite varmare ställe. Jag kan dock förståatt många andra fortsätter att köpa butikernas billiga och karaktärslösa industribröd, då många tror att det både är enormt tidskrävande och väldigt svårt att baka ett hembakat bröd
Nu är jag osäker på hur mycket degen räcker till, så jag skulle nog göra en dubbelsats av degen och göra minipizzor att frysa in om det blir för mycket deg till en plåt