Imorgon berättar jag hur. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Jag och min man har här efter bästa förmåga försökt beskriva hur just vi bar oss åt, och det skadar nog inte att vara två, om man inte har rutin på att binda ihop köttstycken
För ett tag sedan fick vi leverans av Brobergs fisk med fiskar jag aldrig tillagat bl a ryggfilé av Långa och Marulk så gissa hur sugen jag då var på fisk
Hur gott som helst. Många som aldrig tillagat musslor förr brukar vara rädda att testa för det verkar krångligt med det här med vilka musslor man ska slänga och inte, men följ instruktionerna så är du hemma
Men vi vågade prova ändå med riktigt bra råvara, och det blev hur gott som helst. Det som är så bra med färsbiffar (förutom att det är himla gott) är att man kan slänga ner lite vad som helst
Det där med att lära sej nya program är ett himla bry så det tar lite tid innan allt sitter och kronorna faller ner, hur och var man ska trycka och klicka, hur mycket och lite färg som ska på, ljus och kontraster
Hur gott som helst, tack snälla för tipset. Man glömmer från år till år och så blir man alltid lite tveksam vid tillagningen för då luktar det ju ladugård