Tyvärr är jag inte helt säker på exakt hur jag gjorde (så går det när man inte skriver ner meddetsamma), men jag har här skrivit ner receptet som jag använder när jag gör blåbärscheesecake, som också är ett bra grundrecept för cheesecake
Hur mycket vi än försöker att bryta ner, ta en sak i taget så känns det inte som om det räcker. Lyft upp och krama ur gelatinbladen och smält dem tillsamman med någon matsked av chokladsmeten i en liten kastrull
Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt är det att kombinera smaker och färger innuti
Det svåraste med att baka tårta är att bestämma vilken man ska göra, det finns ju hur mycker som helst att välja på… Samtidigt har jag inte bakat speciellt många så man vågar ju köra lika mycket på känn som med mat
Hur som helst var det supersmaskens. Väg upp hallonen och lägg i en kastrull tillsammans med sockret. Lägg gelatinbladen i en skål med rikligt med kallt vatten, minst fem minuter
Men man kan faktiskt göra bara botten och moussen, eller välja bort något av chokladlagren, det är bara att låta fantasin, och hur mycket tid man har avgöra