Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagar i vanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilka förändringar jag gjorde och hur jag tillagade gulaschen i Crock Poten
Bland annat har jag typ hur många bilder som helst som måste kollas igenom. Minimal arbetsinsats i köket, lätt att göra, mycket mat och helt enkelt förbaskat gott
Det spelar ingen roll hur fantastiska fyllningsalternativ du skapar ifall riset är dåligt. Att göra egen Sushi är så gott och blir oftast väldigt mycket billigare
Beroende på hur stor gryta du har kan du behöva göra detta i omgångar. Men en true chili ska käkas utan överdrivet myckettillbehör, (verkligen inget ris) och med sked
Hur får man barnen och äta. Det blir ofta rätt mycket och räcker till många. Blir det rester så brukar jag steka den i stekpannan dagen efter, häll på lite vatten och en gnutta extra sirap och sen ett gott mos till det
Det är förunderligt hur beroende man är av ström egentligen… Här försvann den mitt i natten i helgen och just då tänker man väl inte på det så mycket men när man ska gå upp, sätta på kaffe, ta en varm dusch, ladda mobilen och sätta sig vid TV
Eller hur. Förutom att toppingen gör mycket av jobbet för att få den här grytan att glänsa så kan inget ta ifrån mig att det måste vara det bästa sättet att servera den med nachochips
Där tar han i alla fall klassiska rätter såsom hamburgare, spaghetti med köttfärssås eller en tikka masala och genom diverse olika experiment kommer fram tillhur man lagar rätten på det absolut bästa sättet
Mät upp hurmycket du behöver. Lika mycketris som vatten. Häll i rikligt med olivolja i en kastrull (så att det täcker botten), häll på ris, vatten, lagerblad, grönsaksbuljong och gurkmeja för att få en fin färg
Jag vet inte hur du har det med din grönsakslåda. Men om man inte vill pyssla så mycket med tillbehöret, så kokar man vanligt ris – eller så skär man ner några potatisar i ugnsgrönsakerna
Jag får frågorna som, "hur orkar du. Om det fortfarande finns för mycket kärna kvar, tillsätt mer vatten eller kokosmjölk och sjud ytterligare en stund