Hela intervjun med Pralin, resan till Borlänge och (inte minst) husmanskostslagandet fick mig dock att fundera på en grej som legat och gnagt på mig ganska länge och som jag inte riktigt vetat hur, eller ens om, jag skulle ta upp det här på bloggen
Tittar ut genom fönstret intill mej, och ser hur snön fullständigt vräker ner. Förutom kikärter så tar jag finhackad röd lök, mycket dill, ett par små tomater, några salladsblad
Det är en öppen grill med kåpa, likt en klassisk svensk murad grill fast aningen mer inkåpad och med en enhet i mitten som liknar "raketspisen" som ni kan söka upp på Instagram om ni inte vet hur den ser ut
Fläskfilén är fylld med knaperstekt bacon och stekt lök – saftigt och mycket smaker. Om de börjar få för mycket färg, sänk värmen och/eller flytta till nedre delen av ugnen
Hursom helst. Ja, vi har haft barmark nu i en vecka eller så och det gör livet mycket roligare. Strimla baconet, finhacka löken och dela champinjoner och blomkål i mindre bitar
Boken inleds med några kapitel om Klara’s egen historia kring sin hälsoresa och följs sen av goda råd för hur just Du kan må bättre, genom att dra ner på kolhydraterna
Hur svårt ska det vara att platta ut en pastadeg och paketera det i rektangulära former. Som, när man glömmer att toppa med tillräckligt mycket sås, blir lite lätt brända vid kanterna
Märker ju hur min kropp mår bättre av den. Fibromyalgin har blivit så mycket bättre av att få bra proteiner, rejält med fett och minimalt med kolhydrater/socker