Sedan toppar vi pajen med havrefraiche, färsk rödlök och gräslök vilket blir hur gott som helst. Då absorberas mycket mer av marinaden på ribsen och de blir supergoda
De innehåller i och för sig naturligt glutenfria mjölsorter som de bör (exempelvis rismjöl, potatismjöl och majsstärkelse) men utöver det mjöl man vill ha, får man även i vissa fall glutenfri vetestärkelse (tänk hur de måste ha processat vetet för att få bort allt gluten)
Nedan kan du se hur en makrofag jagar och äter upp bakterier. Dock är jag fortfarande känslig mot för mycket stärkelse och anpassar därför min kost därefter
Men om jag ska generalisera så äter de flesta för lite grönsaker idag och många kan också må bättre av att äta mer frukt och bär (lite olika hurmycket frukt man hanterar bra)
Så vi satte ganska mycket planering på hur vi kunde göra vår packning så liten som möjligt samtidigt som den skulle vara miljövänlig, ekologisk och klinga fint med hållbar livsstil och holistisk hälsa
Det är kanske orättvist att en person kan äta hurmycket som helst utan att gå upp ett gram medan andra måste räkna minsta kalori för att inte gå upp i vikt
Hur går det då till. Den här veckan tänker jag ägna några av mina downshiftade timmar till att plocka nässlor och koka en nässelsoppa (de ser ut att vara perfekt storlek för att plocka här omkring just nu), plantera om mina tomatplantor och, om vädret tillåter, sitta i solen och njuta