Hur kommer mantillbaka. Har funderat länge på hur mkt man ungefär ska ärta av protein, kolhydrater och fett när man är offseason för att inte gå upp för mkt i fett
Sötman får du från pressad apelsin och även den får du alltså prova dej fram vad gäller mängd, vissa apelsiner är sötare och hurmycket du behöver vet bara dina smaklökar
Tahinisåsen som serveras till är mycket god och brukar gå åt i stora lass, den är dessutom en veritabel nyttighetsbomb med citrusfrukter, vitlök, chili och tahini (som är en sesampasta)
Och hurtillagarman då den här firren. Jag glömmer ju bort hur mumsigt det är. ajg skulle bara roffat åt mig den sagt TACK SÅ MYCKET och sprungit hem och lagat
Det är lustigt hurmycket roliga prylar man inser att manbehöver när de står mitt framför en. Nu har jag maskinen och behöver bara en lucka i matlagningsschemat för att klämma in rätten
Dessutom har dessa personer (som säkert i all välmening bara vill hjälpa till) ingen aning om hur personens bakgrund ser ut när de lättvindigt öser ”bantingstips” över denna främling
Jag kanske är den där moderna ”medicinmannen” som mest håller till i mitt kök och svarar på mejl om hurman kan byta ut olika glutenfria mjöler och vad man ska göra när kaksmeten skurit sig
Jag ska lära er hurman lagar egen sushi. Bra kvalitet på riset är mycket viktigt. Placera ditt tillbehör mitt på riset – som kan vara smala strängar av lax, långa gurkstavar, avokadostrimlor, krabbkött eller annat
Mixa soppan – se till att du inte tar för mycket av buljongen innan du ser hur konsistensen blir. Tillsätt även grädde mot slutet av koktiden men se till att du då inte har för mycket buljong
Jag tycker om när äggulan är lös och man kan nästan känna om man försiktigt lyfter ägget ur vattnet om det är klart eller behöver någon minut till, fokusera på hur vitan är